יום שני, 19 בספטמבר 2011

מתכון קדרת בשר צ'אך לראש השנה

מתכון של 100% הצלחה. מתכון קדרת בשר כפרית בניחוח חורפי.
קדרת בשר צ'אך עם המון עשבי תיבול, ציר בקר איכותי וטעים, פטריות טריות, שורש סלרי ושורש פטרוזילה.
לכבוד ראש השנה הקדמתי להכין את קדרת הבשר המוצלחת ביותר.
מתכון בטוח לקבלת מחמאות בראש השנה
מחפש מתכון מאסטר שף בשר לקדרת בשר צ'אך לראש השנה?
אוכל טוב | בשר טוב | מתכונים

מצרכים:
 
1 ק"ג בשר בקר צ'אך חתוך לקוביות בינוניות
2 כפות קמח
1/2 כוס שמן זית
2 ליטר ציר בשר בקר/עוף -ציר בקר
4 בצלים קצוצים גס
5-6 שיני שום
5 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית מלח שולחן
10 גבעולי טימין
4 מחטי רוזמרין
1/2 חבילת פטריות שמפיניון טרי
7 פטריות פורטבלו חתוכות גס
1 שורש סלרי חתוך לרבעים
1 שורש פטרוזיליה גס
3 גזרים גדול חתוכים לעיגולים
6 תפו"א חתוכים לקוביות עבות

אופן ההכנה:

מקמחים את הבשר החתוך ומטגנים בסיר עם שליש כוס שמן זית כ- 4-6 דקות ומניחים בצד. לאחר מכן מוסיפים את הבצל,טימין,רוזמרין ושיני השום באותו השמן של הבשר ומטגנים עד להזהבה של הבצל, מתבלים בפלפל אנגלי ועלי דפנה.  מוסיפים את הבשר את פטריות השמפיניון המיובשות (יש לוודא שהן נקיות מחול ולאחר ריכוך במים חמים ), את שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה והגזר הקצוצים וכן את הבצל המטוגן והשום כמובן לסיר. מוסיפים כ-1 ליטר של ציר בשר בקר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
לאחר מכן מחממים תנור ל180 מעלות ומכנסים לתנור לכ- שעתיים.
הבשר והירקות יוצאים רכים,נימוכים וטעימים להפליא.
אם ברצונכם לצמצם את הרוטב המשיכו בבישול של עוד כ-30דק' ללא מכסה.
מתכון מאסטר שף בשר לקדרת צ'אך לראש השנה | מתכון בשר לשישי וערבי חג

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...