יום חמישי, 22 בספטמבר 2011

מרק עדשים / נזיד עדשים עם בשר איכותי

מרקים עדשים / נזיד עדשים עם בשר איכותי זה בדיוק מה שבא לי עכשיו...
נזיד עדשים ירוקות או חומות,מזין טעים וכמובן עם בשר נימוח בפה, מעט תיבול מזרחי וכיכר לחם לבן
שף בשר , מתכוני בשר כשרים במקום 1 ! בתאבון |


מתכון למרק/נזיד עדשים ובשר
מרק עדשים ובשר





אתר שף בשר מציע מגוון מנות בשר, מתכוני בשר כשרים ושיטות בישול שונות לצליית בשר
לעוד מגוון של מתכוני בשר כשרים לחגים היכנסו עכשיו לאתר שף בשר
מצרכים:
1/2 קילו בשר בקר מס' 5 חתוך לקוביות (ניתן לשלב כל בשר אחר)
1/2 כוס קמח - לבשר
1 וחצי  כוסות עדשים ירוקות
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 שיני שום קצוצות
3 גזרים חתוכים לעיגולים
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס פטרוזיליה
1 כפית מלח שולחן
1 וחצי כפות כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
 1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)
10 -8 כוסות ציר ירקות או מים

אופן ההכנה:
בסיר יצוק מחממים 2 כפות שמן קנולה איכותי,ומטגנים את הבשר לצורך סגירה.
לאחר סגירת הבשר מניחים בצד. באותו סיר ממשיכים בטיגון הבצל,השום וגזר.
לאחר כ- 5 דק' אידוי כל הירקות, מוסיפים לסיר את הבשר ואת העדשים הירוקות וכף רסק עגבניות.
מערביבים מעט את כל הירקות, הבשר והעדשים יחד ומוסיפים ציר ירקות או מים כ- 10 כוסות.
מביאים לרתיחה,מתבלים את מרק העדשים במלח,פלפל שחור גרוס ,כמון וכף אבקת מרק בצל.(לא חובה)
מורידים לאש בינונית לכ- שעה וחצי עד שעתיים.
זהו, נזיד עדשים ירקות בניחוח ארומטי עם בשר נימוח בפה מוכן.
עכשיו נשאר לפזר מעל את הכוסברה או הפטרוזיליה (מה שאתם אוהבים)
רוצים לזרז תהליכים?
 ניתן לבשל את המרק בסיר לחץ. בדיוק אותו דבר רק שהמרק יהיה מוכן תוך  40 דקות.

תגובה 1:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...