מתנות לידה - עם רקמת שם התינוק

מרינדות

מאסטר שף בשר שמח להעניק לכם מגוון רחב של מרינדות לבשר |  אתר המתכונים הטובים ביותר לבשר
מחפשים מרינדות לבשר? מחפש מרינדות לדגים?  באתר מאסטר של בשר ניתן למצוא מרינדות לבשר ודגים.

מרינדה / משרה עשבי תיבול לצלעות טלה ונתחי סינטה ואנטריקוט:

מרכיבים:
5 ענפי רוזמרין
10 ענפי טימין
10 ענפי זעתר טרי
5 גבעולי טרגון
6 עלי בזיליקום
4 שיני שום
4 עלי דפנה
חצי פלפל ירוק חריף
פלפל שחור גרוס
מלח גס

אופן ההכנה:
לשטוף טוב את כל המרכיבים,לקצוץ בסכין את כל עשבי התיבול כולל השום
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, להעביר לקופסא נוחה ולהוסיף כוס שמן זית איכותי.
מרינדה זו מתאימה לכל נתחי הבשר אבל בעיקר לנתחי בשר עבים או ממש גושי בשר.
מעסים את הנתח במרינדת עשבי התיבול ומשרים את הבשר לפחות 3-4 שעות במקרר.
בזמן צליית הנתחים על הגריל מידי פעם למשוח עוד ממרינדת עשבי התיבול על נתח הבשר.

מרינדת / משרה עשבי תיבול וחומץ בין יין .

מרכיבים:
1/2 כוס לימון סחוט טרי
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
1כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
עלים מענף רוזמרין טרי
מלח ופלפל גרוס עבה
 

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים ומשרים משך שעתיים לפחות.
ממשיכים למרוח/ למשוח את המרינדה  גם תוך כדי צלייה.
מתאים לגוש בשר בקר, כבש ,סטייקים, חלקי עוף על האש ודגים צלויים.
מתאים לצלייה על הגריל ומחבת פסים.
מרינדה / משרה לצלעות טלה  וכבש בתנור- מתכון חגיגי.

משרה לצלעות הטלה:
מחפש מתכון לצלעות טלה? מחפש מתכון למרינדת צלעות טלה?
באתר מאסטר שף בשר תוכלו למצוא מגוון גדול של מתכוני בשר/מתכוני צלעות כבש
מתכוני קבב/ קבבים בייתים.


מרכיבים:
4 כפות סוכר חום
5 כפות שמן זית כתית איכותי
1 כף חומץ אורז (מומלץ ביותר)
פלפל שחור
7 שיני שום כתושים
2 ענפי טימין
חצי ענף רוזמרין (10 מחטים)
4 עלי בזיליקום
3 כפות טאריקי (מומלץ ביותר)
4 ענפי בצל ירוק קוצצים גס (לקישוט)

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל חומרי המרינדה/ משרה - חומץ אורז, שמן זית כתית, סוכר חום, פלפל שחור, שום כתוש.
לפורר את ענפי הטימין  והרוזמרין ולהוסיף את רוטב הטאריקי. 
יש למרוח היטב את צלעות הטלה מכל הצדדים במרינדה ולהשרות  למשך שעתיים לספיגת הטעמים.
תוך כדי צליית צלעות הטלה על הגריל יש למשוח מידי פעם עם מברשות רוטב מהמרינדה על צלעות הטלה.

מרינדה/ משרה לעוף על הגריל | שוקיים | כרעיים | פרגית | צלעות טלה | כבש - מתוק מדבש
באתר מאסטר שף בשר תוכלו למצוא מתכוני בשר כשרים | מתכוני עוף ודגים.
כל מתכוני האתר כשרים.

מרכיבים:
1/3 כוס סויה
1/2 כוס דבש
1/3 כוס טאריקי
1/3 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
2 כפות ג'ינג'ר כתוש/קצוץ
פלפל גרוס עבה

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עמוקה ומכנסים את נתחי העוף או צלעות הטלה/ כבש לתוך משרה המרינדה.
מכניסים  למקרר למשך שעתיים לפחות.
בצליה על הגריל יש למשוח עם מברשת מידי פעם  רוטב מהמרינדה על חלקי העוף או צלעות הטלה/כבש הנצלים.
כנ"ל לגבי צלייה בתנור או על מחבת פסים
אפשרות שנייה היא לשפד את נתחי העוף על שיפוד מתכת בלבד ולצלות על הגריל.

מרינדה/ משרה לפרגיות (פרוס לסטיקיים)
מחפש מתכון בשר או עוף לילדים?
מתכון מהיר ,טעים ופשוט לתיבול חזה עוף וצלייה על הגריל או במחבת פלנצ'ה.
מתכון מהיר לעוף צלוי על הגריל

מרכיבים:
1 בצל
1 חבילת כוסברה
1/2 חבילת פטרוזליה
2 כפות כמון
מלח גס
פלפל גרוס גס
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
קוצצים את את הבצל לחצי ואת חצי הבצל לסטריפים.
קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה  גס,
מוסיפים לתערובת את 2 כפות הכמון,מלח גס ופלפל גרוס.
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
יש להוסיף את נתחי הפרגיות ולערבב הכל ביחד בעדינות
להשרות את כל המרינדה עם הבשר כשעה במקרר.
נתחי הפרגיות מוכנות לצלייה על הגריל
ניתן לצלייה גם על מחבט פסים.

מרינדה מרוקאית לנתחי פרגית וחלקי עוף שונים | מתאים במיוחד לדגים.

מחפש מתכון לרוטב/ מרינדה לתיבול עוף וחלקי בשר שונים?
מתכון למרינדת עוף בתיבול מרוקאי טעים. מתאים לארוחות שישי שבת וערבי חג

מרכיבים:
1 כף פפריקה מרוקאית
1/2 כף פפריקה מרוקאית חריפה
1 כף כמון
1/3 כף כורכום
1/3 כף "ראס אל חנות" - תערובת תבלינים מרוקאית (ניתן להשיג בכל חנות תבלינים)
3 שיני שום קצוצות
מלח שולחן
פלפל גרוס דק
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מרינדה זו מתאימה לנתחי פרגית (הפרוסים לסטייקים)
בנוסף המרינדה מתאימה לחלקי עוף כגון: כרעיים, שוקים, חזה עוף ובמיוחד לדגים.
מערבבים את כל החומרים יחד כולל שיני השום הקצוצות.
מכניסים לתערובת המרינדה את חלקי העוף ומערבבים בעדינות
יש לתת למרינדה כשעה מנוחה לתפוס את כל הטעמים ולאחר מכן
הבשר מוכן לצלייה.

רוטב לכנפיים
מחפש רוטב לכנפיים עסיסיות על הגריל או בתנור?
מתכון לרוטב /מרינדה לכנפי עוף בגריל או בתנור.
רוטב אמריקאי אמיתי לתיבול כנפי עוף או צלעות כבש/ צלעות פרה ונתח אסאדו.
רוטב עשיר בטעמים וכמובן כשר.
רק בשר ומאסטר שף בשר שמחים להעניק לכם מגוון רחב של מרינדות לבשר. כל המרינדות לבשר הנם כשרים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...